Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

DJ Punish boeken?

DJ Punish boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van DJ Punish

Wilt u DJ Punish direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie DJ Punish

DJ Punish is geboren en getogen in Sneek (Friesland) Op 21-jarige leeftijd begon Punish te geïnteresseerd te raken in het produceren van muziek en begon hij ook aan tracks draaien in vele bekende clubs als Club Noa, The Dance Factory, Alcatraz en Ludiek. Na zijn eerste succesvolle officiële remix van de track: Baltimore (2009) begon de carrière te stijgen als een raket en vele artiesten als: David Guetta, DJ Chuckie, The Partysquad, Alvaro, Diplo, Major Lazor en Real el Canario begonnen zijn producties te draaien. Inmiddels is DJ Punish een van de meest getalenteerde artiesten in de Nederlandse house scene en produceert tracks met / voor: Chuckie, Alvaro, The Partysquad, Diplo en last but not least Lil Wayne.

Met zijn bekende stijl werd hij een van de meest herkenbare producers in de Nederlandse house scene. Andere tracks die  geproduceerd zijn door hem zijn o.a : Alvaro & Punish - Poisen (Baltimore Club Edit), The Partysquad - Murderer (Punish Remix)

 

DJ Punish boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over DJ Punish zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over DJ Punish wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van DJ Punish. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over DJ Punish te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.