Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 120 min.
  • Geluid: Excl. geluid
  • Prijs: € 995,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Dj Peran boeken?

Dj Peran boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Dj Peran

Wilt u Dj Peran direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Dj Peran

Een succesvolle release uit 2001 is "DJ Peran - Good Times". Dit is in veel Europese landen een enorme clubhit geworden. De plaat heeft zelfs in de Top-40 van Engeland gestaan!

DJ Peran begon in 1995 met het maken van muziek, het eerste project was meteen al een succes die hoog in de hitlijsten te vinden was. Samen met Delmundo (producer Vengaboys-successen) werden al meteen meerdere hits gescoord met projecten zoals Lick- "Got to move your body" en Luvspung- "Didn't I give you love" en vele remixen voor 2 Brothers on the 4th Floor, Kellee "My Love", Matt Bianco e.v.a. artiesten.

In 1996 kwam daar het DJ-werk bij als aanvulling op het platen produceren o.a. in de IT-club Amsterdam en Sinners in heaven. Een tour van een half jaar door Amerika bleek een goede start. Na tournees in New York, Miami, San Francisco en Los Angeles was het weer tijd voor een nieuwe plaat. "Let yourself go", geproduceerd met DJ Jean, bleek een schot in de roos op het kersverse IT-label (o.a. 11 weken op nr. 1 in de dance-lijsten). "Give it to me baby" werd met DJ Rene uitgebracht op het Belgische label Byte-Records (2 Unlimited). Een aantal remixopdrachten voor verschillende artiesten volgde waaronder de DJ Jean & Peran remixes, Full Intention, Lill Louis, PM Project, Airscape, Vengaboys, Ace of Base e.v.a. Een mix album is uitgekomen en gedistributeerd door rhythm import, genaamd: "This masters choice, vol.3".

Na vele tournees in plaatsen zoals Tokio, Los Angeles, Barcelona, Middenoosten staan in de toekomst veel nieuwe wereldwijde optredens gepland.

In 2003 Peran hij opnieuw terug met een trance-klapper van jewelste: "We want to be free".

Dj Peran boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Dj Peran zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Dj Peran wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Dj Peran. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Dj Peran te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.