Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 90 min.
  • Geluid: Excl. geluid
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Dj Pavo boeken?

Dj Pavo boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Dj Pavo

Wilt u Dj Pavo direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Dj Pavo

Deze Nederlandse DJ draait al heel wat jaren mee. Hij begon begin jaren negentig bekend te worden als Hardcore DJ. Hij heeft op alle feesten gestaan: Hellraiser, Thunderdome etc. Hij is een van de weinige DJ’s die bekend is geworden met alleen het draaien, hij heeft nauwelijks bekende tracks geproduceerd. Hij hoort de laatste jaren ook bij de bekendste oldschool-DJ’s van Nederland.

Toen hardhouse/ hardstyle opkwam pikte DJ Pavo dit goed op en hij is tegenwoordig samen met Dana een van de bekendste hardstyle DJ’s van Nederland. Hij scoorde diverse hits in deze scene. zoals 'Hardheadz - Wreck this place' en 'Hardheadz - Hardhouz Generation', maar ook in samenwerking met bijvoorbeeld DJ Zany (DJ Pavo & DJ Zany - Here we go).

DJ Pavo - the hardstyle master!

Dj Pavo boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Dj Pavo zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Dj Pavo wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Dj Pavo. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Dj Pavo te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.