Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 120 min.
  • Geluid: Excl. geluid
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Dj Outblast boeken?

Dj Outblast boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Dj Outblast

Wilt u Dj Outblast direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Dj Outblast

Ik sta voor hardcore in de meest brede zin! Dreunende beats die door merg en been gaan. Donderend geweld dat op de trommelvliezen inbeukt. Snerpende hihats die de boodschap in je brein schreeuwen ik moet dansen! Maar ook brute klappers waar een mooie melodie inzit en die voor vrolijkheid zorgen.

Het is nauwelijks voor te stellen dat iemand die van hardcore houdt DJ Outblast niet kent na een topjaar waarin hij meer dan honderd boekingen in eigen land had, variërend van gezellig klein tot het allergrootste podium met evenementen als: Sensation in de Arena, Qlimax in het Gelredome, In-Qontrol in de Rai, Defqon op het Almerestrand en natuurlijk de welbekende Thunderdome en Masters of Hardcore evenementen.

Ook buiten de landsgrenzen is Outblast uitermate populair, met zijn Outblast tours in Spanje, Duitsland, Belgie, Italie, Zwitserland en Australie heeft hij ook in het buitenland zijn sporen meer dan verdiend. Outblasts grootste prestatie was natuurlijk zijn uitverkochte concert in het Beursgebouw Eindhoven, dat in maart 2005 meer dan 9000 feestgangers trok! Onder de noemer Outblast Hardcore in Concert presteerde hij het om als eerste en tot nu toe enige hardcore artiest een dergelijk evenement te organiseren.

Natuurlijk blijft het succes niet bij de optredens, zijn videoclips van Unleash the beast (feat. Korsakoff) en Life sentence for mankind (het anthem voor zijn eigen concert) sloegen bij een enorm groot en breed publiek aan.

Unleash the Beast werd de meest aangevraagde videoclip ooit op muziekzender de Box en Life sentence for mankind werd door de lezers van Release Magazine uitgeroepen tot beste dance clip van 2005 en versloeg als enige hardcore clip hiermee de videoclips van artiesten als Armin van Buuren, Deep Dish, Armand van Helden en Benjamin Bates!

Dj Outblast boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Dj Outblast zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Dj Outblast wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Dj Outblast. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Dj Outblast te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.