Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Dj Otzi boeken?

Dj Otzi boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Dj Otzi

Wilt u Dj Otzi direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Dj Otzi

DJ Ötzi timmert al wat jaartjes aan de weg. Waarschijnlijk ken je hem nog wel van Anton aus Tirol. De laatste hit van de geboren Oostenrijker is natuurlijk “Einen Stern”. DJ Ötzi (Sankt Johann in Tirol, 7 januari 1971) is een Oostenrijkse popartiest, wiens naam eigenlijk Gerhard Friedl luidt. In 1995 werd hij in een karaokebar ontdekt en begon hij een loopbaan als animator. Eerst in Oostenrijk, maar later ook op Mallorca in Spanje.

Zijn muzikale doorbraak haalde DJ Ötzi onverwacht in 1999 met het après-ski-lied Anton aus Tirol. Dit werd niet alleen een hit in Oostenrijk, maar ook in Duitsland, Zwitserland, Liechtenstein, België, Luxemburg en Nederland. In 2001 haalde DJ Ötzi een nummer één hit in Groot-Brittannië, Frankrijk en Australië met het lied: “Hey Baby”. Hij was daarme de eerste Oostenrijker, die dit lukte. In ditzelfde jaar heeft hij ook een song opgenomen met de Nederlandse Hermes House Band.

DJ Ötzi is herkenbaar door zijn wit gebreide mutsje. DJ Otzi is uitgeroepen tot meest succesvolle Oostenrijkse artiest in het buitenland.

Dj Otzi boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Dj Otzi zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Dj Otzi wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Dj Otzi. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Dj Otzi te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.