Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Dj Nathalie Eno C boeken?

Dj Nathalie Eno C boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Dj Nathalie Eno C

Wilt u Dj Nathalie Eno C direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Dj Nathalie Eno C

De van oorsprong Nederlandse Nathalie begon haar nog steeds succesvolle internationale modellen carrière in 1995. Maar naast de catwalk en de studio's ontdekte Nathalie haar passie voor muziek. Al snel had zij de apparatuur en de muziek onder controle en werd DJ Nathalie (ook bekend als ENO-C) niet alleen in Nederland, maar ook worldwide ontdekt in 'the scene'.

DJ Nathalie aka ENO-C is regelmatig gast DJ in de hotspots van o.a. Amsterdam, Munchen, Dusseldorf, Rome, Dubai, Mexico, Bahrein, Ibiza, Barcelona, New York, Miami, Monaco, Belgrado, Eilat, Tokyo, Parijs en Wenen. Daarnaast draait DJ Nathalie aka ENO-C met grote regelmaat tijdens de meest uiteenlopende (bedrijfs)evenementen, productpresentaties en relatiebijeenkomsten en....altijd met succes!

Style: deep sexy house met een vooruitstrevende twist, voor- en achtergrond, lounge, club en dance. Nathalie past zich aan bij iedere gelegenheid, achtergrond, lounge, 70-ties, 80-ties, 90-ties, club of dance...............u vraagt zij draait.

Het optreden van DJ Nathalie aka ENO-C is eventueel uit te breiden met een origineel intermezzo, waarin lounge, jazz en klassiek elkaar op hoog niveau ontmoeten. Van percussie tot saxofoon of violiste, MC tot violiste. Ook is ze exclusief te boeken in combinatie met pianovirtuoos Jan Vayne. Deze twee muzikale talenten, die solo de afgelopen jaren grote successen behaalden, bundelen in dit unieke programma hun krachten. Beiden blinken zij uit in veelzijdigheid en weten zij hun publiek te verrassen. Het repertoire is zeer breed en wordt aangepast aan iedere gelegenheid! Met hun fraaie uitstraling en muzikaliteit vormen zij samen een mooi geheel op het podium.

DJ Nathalie aka ENO-C staat garant voor een afwisselende muzikale avond van zeer hoog niveau!

NIEUW:

DJ NATHALIE AKA ENO-C & JAN VAYNE BUNDELEN KRACHTEN

Een female dj en een pianovirtuoos
Deze twee muzikale talenten, die solo de afgelopen jaren grote successen behaalden, bundelen in dit unieke programma hun krachten. Beiden blinken zij uit in veelzijdigheid en weten zij hun publiek te verrassen. Het repertoire is zeer breed en wordt aangepast aan iedere gelegenheid! Met hun fraaie uitstraling en muzikaliteit vormen zij samen een mooi geheel op het podium.

DJ Nathalie aka ENO-C & Jan Vayne staan garant voor een afwisselende muzikale avond van zeer hoog niveau!

Showfacts:
* DJ Nathalie aka Eno-C werkzaamheden binnen 4 uur
* Jan Vayne speelt 3 sets van 30 minuten binnen 3 uur
* Inclusief dj booth, technicus obv 3 uur, monitoring en digitale vleugel

Extra mogelijkheden/combinaties :

* Saxofonist Willem Hellbreker
* Violiste Passion Flower Ute Apfelstedt
* Violiste Julia Philippens
* Percussionist George Pelupessy
* Diverse MC's
* Aroma DJ
* VJ

Dj Nathalie Eno C boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Dj Nathalie Eno C zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Dj Nathalie Eno C wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Dj Nathalie Eno C. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Dj Nathalie Eno C te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.