Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 120 min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Dj Maycelli boeken?

Dj Maycelli boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Dj Maycelli

Wilt u Dj Maycelli direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Dj Maycelli

Deze blonde schone is verliefd geraakt op house & electro beats! Waar ze begon achter de piano is ze nu veelvuldig achter de DJ booth te vinden, de microfoon is gebleven. Dat maakt Maaike extra speciaal, het live zingen in combinatie met het draaien van commerciële EDM.

Podiumvrees is een vreemd woord. Voor een bomvol Ahoy staan is geen enkel probleem. Maaike: ‘’Ik voel me vertrouwd als DJ en ik hou van zingen. Hiermee hoop ik mensen vrolijk te maken. En stilstaan kan dan echt niet meer!’’

Er is voor ieder wat wils. Van deep house tracks tot commerciële EDM platen kan iedereen met volle teugen genieten van de muziek die Maycelli maakt.

Dj Maycelli boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Dj Maycelli zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Dj Maycelli wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Dj Maycelli. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Dj Maycelli te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.