Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 120 min.
  • Geluid: Excl. geluid
  • Prijs: € 995,- excl. BTW
  • Opmerking: Incl. MC
Volledige prijslijst

DJ Max Chaos boeken?

DJ Max Chaos boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van DJ Max Chaos

Wilt u DJ Max Chaos direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie DJ Max Chaos

Feest-dj MAX CHAOS kent maar 1 stand: VOL GAS… Met een unieke mix van opzwepende klappers en knallers ga je gegarandeerd helemaal los.

Zijn energieke sound, opzwepende manier van draaien en -natuurlijk- de party-goodies maken elk feest compleet… Beleef een achtbaan van dikke hits, flash-backs, gekkigheid, confetti en meezingmomenten. Van Top-40 hits tot Nederlandstalig, van Apres-ski en rock, tot Happy-hardcore, van nieuw tot oud, alles met de foute-energie van de pittigste feest-dj van Nederland!

DJ Max Chaos (Arlo van Sluis) knalt er lustig op los en laat je meezingen op alle bekende hits en classics. Samen met zijn opzwepende MC verovert Max Chaos alle zalen en feesttenten van Nederland. Elke set zit vol met energie, interactie en de confetti vliegt natuurlijk volop in het rond!

Een set van Max Chaos betekent van voor tot achter knallende meezing-hits en feest! Let op: niet geschikt voor al-te-brave-feestjes, en de rommel ruimen we niet op 😉

Feest-dj MAX CHAOS… Are youuuuuu Readyyyyy!!!!!

DJ Max Chaos boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over DJ Max Chaos zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over DJ Max Chaos wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van DJ Max Chaos. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over DJ Max Chaos te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.