Twilight Entertainment

     
Foto: Henninger
  • Tijdsduur: 60 min.
  • Geluid: Excl. geluid
  • Prijs: € 1.095,- excl. BTW
  • Opmerking: 2 uur € 1395,-
Volledige prijslijst

Dj Maurice boeken?

Dj Maurice boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Dj Maurice

Wilt u Dj Maurice direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Dj Maurice

DJ Maurice begon in 1997 zijn carrière als DJ bij de Après Skihut in Rotterdam en was daar vanaf de eerste dag Resident-DJ.

DJ Maurice is te herkennen aan zijn eigen stijl die bestaat uit veel verschillende muzieksoorten die elkaar (zeer) snel afwisselen zodat iedereen in korte tijd zijn/haar favoriete muziek voorbij hoort komen en niemand verveeld wordt door (te) lange nummers. Op deze manier blijft de stemming de hele avond top met muziek van house tot R&B en van Nederlandstalige feestmuziek tot dance-classics...

Al vele jaren draait Maurice ook in het buitenland, o.a. in het Heineken Café op Gran Canaria, de Pacha in Salou, Blanes, Llorett del Mar, Mallorca en diverse discotheken in Oostenrijk (zoals Arena in Mayrhofen), Portugal, Zwitserland enz. enz.

DJ Maurice heeft bijna alle Après Skihut CD's gemaakt (mixen en samenstellen) en dat heeft tot nu toe 10 gouden platen opgeleverd. De Après Skihut CD's zijn nog steeds één van de best verkopende verzamelaars van Nederland!!! Er zijn in totaal al meer dan 700.000 (!) van deze serie verkocht!! Veel van de liedjes op deze cd's worden door Maurice gemaakt, vaak onder een andere artiestennaam. Ook maakt Maurice verzamel cd's voor de buitenlandse markt (o.a. Zuid-Afrika en Benelux).

DJ Maurice is een druk bezette producer, veel van zijn liedjes worden al lange tijd (grijs)gedraaid in het uitgaanscircuit zoals: "Hands Up", "Remember", "Opblaaskrokodil", "Kee Sera", "Good To Go 2005", "I Kiss Your Lips" en verschillende house platen.

De house-versie van de Frans Bauer hit "Heb Je Even Voor Mij" heeft weken in de top 10 van de MegaTop 50 en de Pepsi-Chart en hoog in de Rabo Top 40 gestaan. Deze plaat heeft DJ Maurice bekendheid een grote duw in de rug gegeven.

Dj Maurice boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Dj Maurice zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Dj Maurice wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Dj Maurice. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Dj Maurice te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.