Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 60 min.
  • Geluid: Excl. geluid
  • Prijs: € 1.095,- excl. BTW
  • Opmerking: 2 uur € 1395,-
Volledige prijslijst

Dj Maurice boeken?

Dj Maurice boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Dj Maurice

Wilt u Dj Maurice direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Dj Maurice

DJ Maurice was de eerste succesvolle feest DJ van Nederland en is begonnen bij de Apres Skihut in Rotterdam waar hij de bekende (en met veel gouden platen bekroonde) Après Skihut cd’s ging maken.
Later begon hij zijn eigen CD serie “Après Ski Safari”.Naast Après Ski is hij ook een veel gevraagde DJ voor diverse feesttenten , festivals en Oktoberfesten.

Ook succesvol over de grens

Enkele plaatsen waar hij gedraaid heeft zijn: Lowlands, Snollebollekes in Concert, Dreampop, Emporium, Unox Nieuwjaarsduik Scheveningen, Toppers in Concert, 538 Koninginnedag,  Ahoy, Ziggodome, Das Coen und Sanderfest, Intents Festival enz.

DJ Maurice draait al jaren op alle bekende vakantiebestemmingen.
Van Gran Canaria, Curacao en Portugal tot de bekende clubs in Lloret de Mar en Pacha Salou. Natuurlijk treedt hij ook veel op in de populaire wintersportplaatsen in Oostenrijk, Duitsland, Andorra en Frankrijk.

Feesthits

Enkele bekende feesthits van Maurice zijn: “Hands up (baby hands up)”, “Shirt uit een zwaaien” (i.c.m. Het Feestteam”), “De Vloer is Lava” (i.c.m. Snollebollekes), “Tomatenplukkers” en “Pum Pum” (met Trafassi). Dj Maurice produceert naast zijn eigen Top 40 hits ook vaak voor andere artiesten zoals zijn remixen van: Atje voor de Sfeer, Gerard Joling, Henk Dissel, Wolter Kroes, Jan Smit, Gebroeders Ko, Liever te dik in de kist enz. In 2001 heeft Maurice met een DJ Yorit de grote internationale hit “Remember” van Summerlove gemaakt. In 2008 “ heeft hij een plagiaat rechtszaak gewonnen van de Amerikaanse superster Akon. Deze had Summerlove als basis voor zijn hit “ Right Now” gebruikt.

Snollebollekes en DJ Maurice

Maurice is ook de aanstichter van de populaire feestact “Snollebollekes” als producer, manager en mede-auteur van de liedjes. In 2019 maakte hij samen met Coen en Sander (Radio 538) het anthem voor Das Coen und Sanderfest “Lam en Gelukkig”.

Met 20 jaar ervaring een gezonde doses humor maakt DJ Maurice overal een muzikaal feest van.

Dj Maurice boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Dj Maurice zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Dj Maurice wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Dj Maurice. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Dj Maurice te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.