Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 240 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 750 pers.
  • Prijs: € 3.595,- excl. BTW
Volledige prijslijst

DJ Maurice Apres Ski Safari Tour boeken?

DJ Maurice Apres Ski Safari Tour boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van DJ Maurice Apres Ski Safari Tour

Wilt u DJ Maurice Apres Ski Safari Tour direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie DJ Maurice Apres Ski Safari Tour

Sinds begin 2007 is er de DJ Maurice Après Ski Safari Tour. Dit is niet weer een armoedige drive-inn show met een cd speler en 2 paar oude ski’s.

Dit is een super show van 4 uur en bestaat onder andere uit:
- DJ Maurice (4 uur live set!) die komt knallen tot ie er bij neervalt
- Een gezellige Après Ski zanger die de hele avond de tent op z’n kop zal zetten
- Twee leuke en natuurlijk sexy danseressen die de hele avond het publiek zullen opzwepen en betrekken bij het feest en de show.
- Een mega splinternieuwe geluidset
- Vette Lichtshow (o.a. moving heads, 2 plasma tv’s, rook, sneeuw, effecten, zaal- en podiumverlichting, VJ die clips afwisselt met beelden uit de zaal en beeldeffecten enz.
- Veel give-aways (echte goodies zoals Cd’s, DVD’s, kortingsbonnen voor Snowworld, caps, lights, kleding, petjes, cd singles, fotokaarten enz.)
- Een hoop andere extra’s en vooral hoge constante kwaliteit die sommige andere Après Ski shows niet bieden.

Ook wordt er (meestal) live gefilmd door onze crew tijdens deze show en deze beelden worden dan weer gebruikt op de DVD van Après Ski Safari!

DJ Maurice Apres Ski Safari Tour boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over DJ Maurice Apres Ski Safari Tour zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over DJ Maurice Apres Ski Safari Tour wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van DJ Maurice Apres Ski Safari Tour. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over DJ Maurice Apres Ski Safari Tour te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.