• Tijdsduur: 60 min.
  • Geluid: Excl. geluid
  • Prijs: € 1.495,- excl. BTW
Volledige prijslijst

DJ Matsoe Matsoe boeken?

DJ Matsoe Matsoe boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van DJ Matsoe Matsoe

Wilt u DJ Matsoe Matsoe direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie DJ Matsoe Matsoe

Je kunt het niet ontkennen. Níemand kon de afgelopen twee jaar om het gigantische succes van de series ‘Oh Oh Cherso’ en ‘Oh Oh Tirol’ (Eyeworks) heen. De spraakmakende deelnemers met de harde Haagse ‘g’ groeiden in rap tempo uit tot bekende Nederlanders. Joey Spaan (21) is in de serie ‘Oh Oh…’ tijdens de ‘nachtelijke uitspattingen’ begonnen met draaien als deejay. Een groot talent ontpopte zich!
 
 Inmiddels draait Joey als DJ Matsoe Matsoe op hoog internationaal niveau en trad hij op in Nederland, België, Italië en Spanje. Niet voor niks, want Joey weet van iedere avond een magische, bijna hypnotiserende beleving te maken.

De draaistijl van DJ Matsoe Matsoe is opzwepende house muziek. Dit in combinatie met zijn aparte, levendige, frisse verschijning achter de dj booth betekent gegarandeerd succes op de dansvloer!

DJ Matsoe Matsoe boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over DJ Matsoe Matsoe zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over DJ Matsoe Matsoe wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van DJ Matsoe Matsoe. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over DJ Matsoe Matsoe te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.