Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Dj Marcel boeken?

Dj Marcel boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Dj Marcel

Wilt u Dj Marcel direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Dj Marcel

DJ Marcel is sinds 2003 actief als professioneel DJ. Hij heeft van zijn hobby zijn werk kunnen maken, en bouwt graag feestjes. Dj Marcel heeft geen vaste draaistijl, hij past zijn repertoire graag aan op zijn publiek. Maar het liefst draait hij allerlei muziekstijlen door elkaar, voor ieder wat wils dus. Van de vette disco van The Trammps tot de dikste beats van Armin van Buuren.

Lekker mee lallen met Andre Hazes en Guus Meeuwis, allemaal achter elkaar aan op Follow the leader en daarna van links naar rechts met Snollebollekes, via Paul Elstak naar de Grease Megamix en dan weer heel even bijkomen tijdens het intro van Tina Turners Proud Mary... Heel even maar, want daarna gaan we weer lekker swingen op Aretha Franklin, gooien we de handjes de lucht in tijdens YMCA en We Will Rock You, dan even springen op Rock this party, No limit en Tsunami en vervolgens lekker schudden met die billen op de laatste tracks van Bizzey, Lil’ Kleine en Daddy Yankee.

Speciale wensen qua muziekstijl? Door de veelzijdigheid van Marcel is er in overleg veel mogelijk en bespreekbaar.

Dj Marcel boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Dj Marcel zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Dj Marcel wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Dj Marcel. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Dj Marcel te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.