Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 90 min.
  • Geluid: Excl. geluid
  • Prijs: € 595,- excl. BTW
  • Opmerking: Ex - Playmate 2008
Volledige prijslijst

DJ Mai Lan boeken?

DJ Mai Lan boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van DJ Mai Lan

Wilt u DJ Mai Lan direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie DJ Mai Lan

Mai-Lan werd sinds haar aantreden als Playmate al snel een grote ster in de wereld van Playboy.
Ook Hugh Hefner was onder de indruk en nodigde haar uit op The Mansion om, samen met hem, aan een wereldwijde fotoshoot te werken.

In de jaren daarna was Mai-Lan het gezicht van talloze Europese Playboy en Playmate feesten, waar ze sinds 2011 steeds vaker achter de draaitafels te vinden was. Sinds het voorjaar van 2012 draait Playmate Mai-Lan met haar vaste MC met groot succes op diverse feesten in Nederland en op Ibiza.

Onlangs stond DJ Mai-Lan nog op Dance Valley en later dit jaar zal zij achter de draaitafels verschijnen bij het beruchte Wasteland feest.

DJ Mai Lan boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over DJ Mai Lan zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over DJ Mai Lan wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van DJ Mai Lan. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over DJ Mai Lan te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.