Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 120 min.
  • Geluid: Excl. geluid
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Dj Korsakoff boeken?

Dj Korsakoff boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Dj Korsakoff

Wilt u Dj Korsakoff direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Dj Korsakoff

DJ Korsakoff, oftewel Lindsay, maakt en draait melodieuze hardcore. Haar eerste release op het bekende Third Movement label, "Separated World", werd meteen een grote partyhit. Ook de opvolgers, "Tamara" en "My empty bottle" deden het ook erg goed in Italie, Duitsland, Spanje en Nederland. Deze hardcore, die toegankelijk is door de mooie melodieen, en haar prachtige looks, zorgen voor een sensatie achter de draaitafel. Ze heeft in 2004 getekend voor het nieuwe label Pro Artist Management (PAM) van DJ X-ess, en zal hier voortaan haar dansvloervullende producties op releasen.

Ze maakte haar draaidebuut op Masters of Hardcore 2004 in het Thialf stadion in Heerenveen, voor 15.000 uitzinnige hardcorefreaks. Ze is nu klaar om haar skills aan iedereen te tonen! Na de zomer van 2004 scoort ze samen met DJ Outblast een grote hit met het nummer "Unleash the Beast". Ook haar tweede video "Stardom" (het thema van Thunderdome 2005) wordt een groot succes. DJ Korsakoff, the new lady of hardcore.

DJ Korsakoff, the new lady of hardcore

Dj Korsakoff boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Dj Korsakoff zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Dj Korsakoff wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Dj Korsakoff. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Dj Korsakoff te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.