Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 120 min.
  • Geluid: Excl. geluid
  • Prijs: € 895,- excl. BTW
  • Opmerking: Vanaf gage. Hit: Ain`t no party like a alcoholic Party
Volledige prijslijst

Dj Kicken boeken?

Dj Kicken boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Dj Kicken

Wilt u Dj Kicken direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Dj Kicken

Al sinds de jaren 80 is deze allround deejay bezig met het draaien in discotheken.

Begin jaren 90 werd het toeristische plaatsje Valkenburg zijn werkterrein waar hij elke zomer wekenlang draaide.
In 1994 werd hij wekelijks resident in Schinveld in Discotheek Meetpoint.

Diverse andere discotheken in Belgie en Nederland benaderden hem om bij hun zijn kunsten te vertonen.

Eind jaren 90 werden de eerste eigen producties een feit want remixen maken van oude nummers is nog steeds een van zijn hobbies!

Dit resultuurde in 2002 tot zijn eerste single : I Wanna Dance With Somebody, een cover van Whitney Houston.
Daarna werd Pennywise - Bro-Hymn door hem onder handen genomen dat onder de noemer Let me hear you nog steeds een veel gedraaide party-hit is.
In 2004 maakte hij samen met Mc-q Ain't no party (Like an Alcoholic Party) dat zelfs de partyhit van dat jaar werd en in Belgie zelfs in de top 10 terecht kwam.

In dit zelfde jaar waren de 4 non blondes aan de buurt om geremixed te worden, onder de project naam : SALOU S.L. feat Joyce - What's up.

In 2005 scoort hij een bijna top 10 notering met de remake van de evergreen Happy Together.

In 2006 is het jaar van nieuwe samenwerkingen zoals met Sonic solutions en Jude dat resulteerde in Nasty Creep en Walking on Sunshine 2006. De mix cd The alcoholic Party mix is een feit geworden met daarin verrrassende combinaties van bekende hits!

Als u denkt die naam Kicken die ken ik toch , dat kan kloppen want hij is de broer van Patrick Kicken (veronica).

Dj Kicken boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Dj Kicken zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Dj Kicken wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Dj Kicken. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Dj Kicken te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.