Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 90 min.
  • Geluid: Excl. geluid
  • Prijs: Op aanvraag
  • Opmerking: Hit: Better of Alone
Volledige prijslijst

Dj Jurgen boeken?

Dj Jurgen boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Dj Jurgen

Wilt u Dj Jurgen direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Dj Jurgen


Al op zijn 12e werkte Jurgen Rijkers voor het Delftse piratenstation El Dorado. Toen hij 16 jaar was werd hij radio jock bij Radio Stad Den Haag wat 24 uur per dag dance ten gehore bracht. Vervolgens presenteerde hij nachtprogramma’s op Radio Veronica en reisde hij het land door met de Veronica Drive In Show. Ook heeft hij voor de VARA en AVRO radioprogramma’s geproduceerd. Daarna volgden Radio 10 en Extra 108 en nu dus Fresh FM. Radio maken is altijd al een grote liefde geweest van Jurgen.

Internationale bekendheid verwierf hij echter vooral als deejay en producer. Hitsingles als ‘Better Off Alone’ en ‘Higher & Higher’ resulteerden in optredens in clubs in binnen- en buitenland en op dance events als Innercity, Trance Energy, Impulz, Mystery Land en Dance Valley. Kort erop kwam er een nieuwe track uit van Jurgen ‘Wicked Ways’! De nieuwe clubplaat verwacht van Jurgen ‘Boyzz’ wordt binnenkort verwacht.

Dj Jurgen is ook de drijvende kracht achter Alice Dj, die ook wereldwijd scoorde.

Dj Jurgen boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Dj Jurgen zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Dj Jurgen wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Dj Jurgen. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Dj Jurgen te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.