Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 60 min.
  • Geluid: excl. techniek
  • Prijs: € 995,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Dj Jantje boeken?

Dj Jantje boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Dj Jantje

Wilt u Dj Jantje direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Dj Jantje

DJ Jantje, oftewel de Facebooksensatie van 2018/2019, is op dit moment een van de populairste party DJ’s van Nederland. Zijn doorbraak kwam nadat hij op een doodnormale donderdag besloot LIVE te gaan op Facebook en daar een uurtje te draaien. Echter liep dit, weten we nu, helemaal uit de hand. Zijn volgers vonden het zo leuk, dat zijn LIVE video’s massaal werden gedeeld en geliked. Van 50 LIVE kijkers groeide het al snel naar 500, 1000 tot zelfs 2500 LIVE kijkers. Binnen 24 uur worden zijn LIVE video’s vaak meer dan 100.000 keer bekeken in meerdere landen; Nederland. België, Duitsland en zelfs in America is het al opgemerkt.

Na het uitbrengen van zijn eerste singles, waarvan zijn eerste single “Are You Ready” op 1 in de iTunes top 100 stond, ging het steeds harder en merkte ook de grote festivals en landelijke media hem op. Na interviews op Powned, het binnenhalen van een Party Award en shows op o.a. 7th Sunday, Intents Festival, Wish Outdoor, Emporium, Sunrise Festival (BE), REBiRTH, Dreampop, Decibel, Pussy Lounge en Dreamvillage is DJ Jantje niet meer weg te denken van de grote podia. Het mooiste is wel, dat hij altijd dezelfde, nuchtere en vooral dankbare DJ uit Zundert zal blijven.

Dj Jantje boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Dj Jantje zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Dj Jantje wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Dj Jantje. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Dj Jantje te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.