Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Dj in Symphony boeken?

Dj in Symphony boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Dj in Symphony

Wilt u Dj in Symphony direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Dj in Symphony

DJ in Symphony verwijst naar een vernieuwende combinatie van musici en een DJ.

Het team bestaat uit een percussionist, een saxofonist, een vocalist en een DJ.
De DJ bepaalt de richting van de avond door alert te reageren op de partybezoeker en door zich van tevoren te hebben ingeleefd in eventuele thema’s en wensen van de klant.

De percussionist, saxofonist, vocalist geven de afgespeelde muziek een extra dimensie, door op het juiste moment een flitsende aanvulling te geven.
Doordat de saxofonist en vocalist draadloos zijn verbonden, kunnen zij in tegenstelling tot een bandformatie vrij door de zaal bewegen. Zo leggen zij extra accenten op de act door kleine solo’s te geven voor groepjes partybezoekers. Dit geeft de show een meer intiem karakter en de bezoeker wordt nog meer persoonlijk geëntertaind.

DJ in Symphony kan naar wens ook anders samengesteld worden.
DJ in Symphony is een avondvullend concept (max. 4 uur)

Dj in Symphony boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Dj in Symphony zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Dj in Symphony wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Dj in Symphony. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Dj in Symphony te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.