Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 240 min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Dj Immer Hansi boeken?

Dj Immer Hansi boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Dj Immer Hansi

Wilt u Dj Immer Hansi direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Dj Immer Hansi

DJ Immer Hansi maakt van ieder oktoberfest, bierfest of après-ski feest eine riesen tolle party! Die besten Duitstalige partyschlagers van nu en toen zullen worden afgewisseld met de meest verrassende Oostenrijkse polka’s. Tussen de muziek door zorgt hij bovendien voor allerlei hilarische interactieve wahnsinn. Alles met éin doel:

100% stimmung! DJ Immer Hansi, de Oktoberfest-DJ uit München is ook voor úw feest te boeken! Deze Duitse Feest-DJ weet iedereen in de juiste stemming te krijgen. Aber pass auf! Hij is niet de standaard DJ die alleen de plaatjes aan elkaar draait. Interactie met het publiek staat centraal. Is de locatie een feesttent, zaal of café? Voor Immer Hansi géén probleem. Onze Hansi heeft al vele jaren DJ ervaring opgedaan. Zowel in Nederland als in de Oostenrijkse bergen. Hij weet genau hoe hij het publiek uit zijn dak kan laten gaan. Ab geht's!
 

Dj Immer Hansi boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Dj Immer Hansi zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Dj Immer Hansi wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Dj Immer Hansi. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Dj Immer Hansi te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.