Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 270 min.
  • Geluid: incl. tot 300 pers.
  • Prijs: € 995,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Dj Henrys Feesjuh boeken?

Dj Henrys Feesjuh boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Dj Henrys Feesjuh

Wilt u Dj Henrys Feesjuh direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Dj Henrys Feesjuh

DJ Henry is een top-DJ die niet meer weg te denken is op feesten en evenementen! Hij is bekend van o.a. de superhit “Goeiemoggel” en was in vele TV-programma’s te zien zoals Rtl Boulevard, Show Nieuws, Live & Cooking en het Tros muziekfeest op het plein.

Zijn single “Vliegendhert” vliegt de hitlijsten binnen!

Met razend enthousiasme en perfecte muzikale keuzes weet DJ Henry van elk feest een onvergetelijke party te maken. Kroegen, dancings, feesttenten en andere feestelijke locaties staan in no time op de kop! Zijn presentatie is opzwepend en zijn uithoudingsvermogen bewonderenswaardig.

In de winter is DJ Henry vaak te vinden in het gezellige Westendorf (Tirol). Tijdens de après ski zet hij het hele dorp op stelten.

Dj Henrys Feesjuh boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Dj Henrys Feesjuh zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Dj Henrys Feesjuh wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Dj Henrys Feesjuh. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Dj Henrys Feesjuh te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.