Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

DJ Dirndl boeken?

DJ Dirndl boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van DJ Dirndl

Wilt u DJ Dirndl direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie DJ Dirndl

DJ Dirndl is voor de kenner van het Oktoberfest genre absoluut geen onbekende meer. Sinds het Oktoberfeest in Sittard het levenslicht zag is zij de resident DJ van dit zesdaags durend evenement.

En van daar uit heeft zij vanaf het podium al menig Festzelt doen Schunkeln.

Als absolute kenner van de Duitstalige muziek staat zij dan ook bekend als "got-to-have dj".

Van Kult-Schlager tot Neue Deutsche Welle, van Volkstümlich tot Rammstein. Unbeschreiblich Weiblich! DJ Dirndl! Von Starnberger See naar uw locatie is slechts een kleine stap.

Stimmung Garantiert!

DJ Dirndl boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over DJ Dirndl zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over DJ Dirndl wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van DJ Dirndl. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over DJ Dirndl te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.