Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 240 min.
  • Geluid: Excl. geluid
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Dj Daroon boeken?

Dj Daroon boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Dj Daroon

Wilt u Dj Daroon direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Dj Daroon

Ronald van Grootel is een enthousiaste en zeer veelzijdige allround-DJ. Door jarenlange ervaring is hij multifunctioneel inzetbaar en bijzonder flexibel.

Zijn positieve instelling gecombineerd met zijn muzikale kwaliteiten alsmede zijn spontane uitstraling maken van hem een top-DJ. Of het nu gaat om een feesttent, bedrijfsfeest, bruiloft of een hightech disco, Ronald zorgt voor een geslaagde avond.

DJ DAROONl: een DJ van formaat!

Daarnaast is Ronald een muziekkenner pur sang: hij was niet alleen verantwoordelijk voor de grote hit van de Gebroeders Ko "Boten Anna" maar produceerde ook de laatste Zware Jongens Single: DE JODELJUMP.

Dj Daroon boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Dj Daroon zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Dj Daroon wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Dj Daroon. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Dj Daroon te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.