Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Excl. geluid
  • Prijs: € 995,- excl. BTW
  • Opmerking: Hit: Hee Ho
Volledige prijslijst

Dj Cor boeken?

Dj Cor boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Dj Cor

Wilt u Dj Cor direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Dj Cor

DJ Cor is in 1979 begonnen met draaien in tal van jongerencentra in ons kikkerlandje en na clubs in o.a. Almere, Bussum, Hilversum, Utrecht en Amsterdam, lokte het buitenland in de vorm van diverse clubs in Duitsland en Spanje.

Maar heimwee is een rare ziekte en het werd tijd om wederom Amsterdam onveilig te maken. Het begon in Club La Louvre en via The News en Le Berry op het Leidseplein vond hij zijn draai (letterlijk en figuurlijk) in deze wereldstad. Na 10 jaar reisident Dee-Jay te zijn geweest in 2 van de drukst bezochte cafés van Nederland, Surprise-bar en Cooldown-Cafe, kruipt het bloed toch waar het niet gaan kan en trekt DJ Cor weer door Nederland op zoek naar nieuwe uitdagingen en... jullie!!

DJ Cor heeft inmiddels de nodige single’s (Hee, Hoo en Hey Hey) en compilaties uitgebracht, waaronder Party Party, De Après-ski Hits, Groeten Uit Salou en natuurlijk de huidige CD: Yorin FM Après-Ski Café CD.
Dus voor een nacht stappen boekt u ook dit feestbeest uit Amsterdam! Feestend met DJ Cor de nacht door! Tja, je mag ’t eigenlijk niet missen.

Dj Cor boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Dj Cor zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Dj Cor wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Dj Cor. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Dj Cor te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.