Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 240 min.
  • Geluid: Excl. geluid
  • Prijs: € 695,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Dj Coenio boeken?

Dj Coenio boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Dj Coenio

Wilt u Dj Coenio direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Dj Coenio

DJ Coenio is begonnen in Tilburg met t draaien van drive inn shows, na vele bruiloften en partijen was t tijd voor hem om te gaan draaien in de kroeg. Naast t draaien in zijn vaste stekkies in Tilburg en Utrecht volgde al snel een zomerspecial aan de Spaanse costa’s, en een winterspecial in de Oostenrijkse Alpen met TMF.

 Ook deed hij al vele gastoptredens in de bekendere feestcafe’s van Nederland, draaide de Holland Party's in Salou, en in de bekende feestcafe's en skihutten in Oostenrijk en Frankrijk. Of het nu van tentfeest tot bedrijfsfeest gaat, DJ Coenio is door zijn jarenlange ervaring en kennis van alle markten thuis.

DJ Coenio is, na een periode met dj dePARTYment, elke keer weer in staat om een zaal of feesttent om te toveren tot een grote feestende massa.

Daarnaast produceert hij met de regelmaat plaatjes met o.a. de De Smitjes, Boozeboys en Total Chaos. Van Feest tot dance het kan allemaal.

Van après-ski tot dance classics en van smartlap tot top 40, van bedrijfsfeesten tot KPJ feesten, cd presentaties tot discotheek voor ieder wat wils met djcoenio.

Dj Coenio boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Dj Coenio zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Dj Coenio wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Dj Coenio. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Dj Coenio te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.