Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

DJ Captain Kenny boeken?

DJ Captain Kenny boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van DJ Captain Kenny

Wilt u DJ Captain Kenny direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie DJ Captain Kenny

Captain Kenny is de eerste Crowdsourced DJ van Nederland! Captain Kenny draait niet zijn eigen muziek, maar voornamelijk de muziek die uw gasten op hun smartphone bij zich hebben.

Iedereen kent de spreuk “U vraagt wij draaien” , onder leiding van Captain Kenny en zijn charmante assistente Kelly, worden de gasten gepromoveerd tot DJ!

Iedereen kan zijn eigen smartphone, tablet of MP3 speler…bij de Captain laten inpluggen en zo zijn eigen muziek delen met de andere gasten.

Mocht er even geen smartphone, tablet of MP3 speler…voor handen zijn, dan draait de Captain zelf. Doormiddel van jingle’s en sample’s zorgt Captain Kenny dat de nummers samen gevoegt worden tot een vloeiende mix.  
Captain Kenny werkt volledig draadloos! Zo kan hij zich samen met zijn assistene Kelly vrij tussen de gasten bewegen!

DJ Captain Kenny boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over DJ Captain Kenny zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over DJ Captain Kenny wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van DJ Captain Kenny. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over DJ Captain Kenny te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.