Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Dj Bus boeken?

Dj Bus boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Dj Bus

Wilt u Dj Bus direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Dj Bus

De DJBus is een Volkwagen T1, beter bekend als de ‘hippiebus’, uit 1961 die is omgebouwd tot een wel heel bijzondere DJ- en entertainment bus. Hierin is een complete DJ-set geïnstalleerd, inclusief eindversterking. Het geheel is voorzien van een open dak waarin een DJ kan staan en dakimperialen waarop draaitafels en boxen kunnen staan.

Er is waarschijnlijk geen voertuig ter wereld dat meer banden met muziek heeft dan de Volkswagen T1. Hippies van toen en Skaters van nu zien deze spijlbus nog steeds als het ideale vervoermiddel. De DJBus is te boeken voor feesten, festivals en bedrijfsevenementen. We werken met een poule van DJ’s dus ook jouw muzieksmaak kunnen we zeker draaien!

De mogelijkheden van DJBus zijn vrijwel onbeperkt. De bus is zowel rijdend als stilstaand in te zetten. Binnen of buiten, voor uw promotie-uitingen of gewoon als leuke gimmick. Ideaal voor bijvoorbeeld een feest/evenement in het park, op een parkeerplaats of in een grote bedrijfshal.

De DJBus wordt altijd verhuurd met een professionele geluidsinstallatie en aggregaat als stroomvoorziening. De DJBus wordt altijd door een professionele chauffeur/technicus naar je toegebracht en op- en afgebouwd.

De DJBus is slechts 4,30 m lang, 1,75 m breed en 1,95 m hoog en weegt ongeveer 1.500 kilo dus hij kan op heel veel plekken gewoon naar binnen.

Dj Bus boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Dj Bus zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Dj Bus wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Dj Bus. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Dj Bus te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.