Twilight Entertainment

     
DJ Bompa en de Mens Boeken / Inhuren bij Twilight Entertainment
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. geluid voor artiest
  • Prijs: € 695,- excl. BTW
Volledige prijslijst

DJ Bompa en de Mens boeken?

DJ Bompa en de Mens boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van DJ Bompa en de Mens

Wilt u DJ Bompa en de Mens direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie DJ Bompa en de Mens

Wat als een grap begon met de single 'Daar Gaan We Met Z'n Allen' in 2010 groeide al snel uit naar een serieuze carriere in de wereld van feestmuziek.

DJ Bompa (Frank) is al jaren actief als DJ op vele feesten en partijen. Ook werkt hij nog steeds mee aan het populaire tv-programma 'Hart Voor Muziek' waarvan Frank één van de bedenkers was. Zijn collega Marco (de Mens) is naast zanger ook een echte horecaman. Zowel achter de bar als op het podium weet hij de mensen te vermaken. Met z'n tweeën zorgen zij elke keer voor een super feest in elk café, zaal of feesttent.

In 2011 bereikte DJ Bompa & de Mens een echt hoogtepunt in hun muzikale carriere. Hun 2e single 'Als Brabander Ben Ik Geboren' werd uitgeroepen tot Carnavalskraker van 2011 door Radio Hollandio.
Ook tijdens carnaval 2012 gooide dit duo weer hoge ogen met alweer hun superhit: 'Nooit Meer Naar Huis'.
In de zomer van 2012 kwam hun laatste single uit 'Feestje Hier Feestje Daar'.

In 2014 kwamen ze met de single "Op M'n Vespa" en in 2015 verschijnt hun debuutalbum wat heel toepasselijk heet: "Het Dak Eraf met DJ Bompa & De Mens"

Zin in een ECHT feest? Haal dan de Brabantse gezelligheid in huis met DJ Bompa & de Mens.

DJ Bompa en de Mens boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over DJ Bompa en de Mens zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over DJ Bompa en de Mens wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van DJ Bompa en de Mens. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over DJ Bompa en de Mens te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.