Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Dj Bart boeken?

Dj Bart boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Dj Bart

Wilt u Dj Bart direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Dj Bart

DJ Bart is - zoals men in het circuit zegt- de  Nummer 1 Entertainment DJ van Nederland. Bart heeft ruimschoots zijn sporen verdiend in het party DJ circuit van Nederland. Maar ook in Oostenrijk, Frankrijk, Spanje, Curaçao is hij een graag geziene gast. Op jonge leeftijd wist Bart al dat zijn leven in het teken zou staan van muziek. Zijn verrassende platenkeuze en opzwepende shouts door de microfoon zijn kenmerkend voor dit multi-talent. Alle muziekstromen komen terug in zijn spetterende mixen. Muziek is zijn passie. Een passie die door het publiek wordt gevoeld en overgenomen, Hij is ook niet bang van de microfoon waardoor je zomaar in eens een zanger voor je hebt staan in plaats van een dj.

Hij is de nummer 1 allround entertainment DJ van Nederland hij nam deel aan diverse verkiezingen en wedstrijden waar hij in de top 3 eindigde en won zelfs diverse prijzen als beste allround party DJ van Nederland in verschillende categorieën. Zo is hij in 2007 in de  Baja Beach Club te Rotterdam unaniem gekozen tot de beste DJ/entertainer van Nederland. Eerder al, in 2006, werd Bart al uitgeroepen tot de Beste Party DJ van Nederland en in 2013 en 2014 is hij uitgeroepen tot populairste allround party dj van Nederland!

DJ Bart: “Het is fantastisch dat je door het Nederlandse publiek deze waardering krijgt, een kroon op het werk wat ik met zoveel plezier en passie doe.”
Afgelopen jaren trad DJ Bart onder andere op de volgende plaatsen op: Go Apresski in Ahoy, Dutch Valley, intents festival en verder is Bart wekelijks te vinden in de leukste horecazaken van Nederland. Bruiloft, bedrijfsevenement, cafe, discotheek of poolparty??? Voor deze allround alleskunner is niets te gek!

Dj Bart boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Dj Bart zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Dj Bart wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Dj Bart. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Dj Bart te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.