Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. geluid voor artiest
  • Prijs: € 5.750,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Divas of Dance boeken?

Divas of Dance boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Divas of Dance

Wilt u Divas of Dance direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Divas of Dance

Divas of Dance, Wie kent niet deze mega dance-acts?

De internationale hit-successen als: "No Limits", "Dreams" en natuurlijk "Sex On The Beach".... liggen bij iedereen nog als de dag van gisteren in het geheugen.

De dance diva's: Anita Doth (2 Unlimited), Linda Estelle (T-Spoon) & Des'Ray (2 Brothers) domineerden om beurten de verschillende hitlijsten en podia in binnen- en buitenland. Met, alleen in Nederland, gezamenlijk, al meer dan 45 hits waarvan maar liefst 29 Top 10 noteringen.

Zeer regelmatig kwamen zij elkaar tegen, in kleedkamers, bij optredens voor radio & tv. Maar nog nooit stonden zij samen op één podium in één show.......

Hier is nu verandering in gekomen!


Conrad Stockmann had het idee van Divas of Dance en benaderde de drie dance divas met de vraag wat zij hiervan zouden vinden. Tevens hoorde de "Doe Een Wens Stichting" van de plannen en vroeg hun onmiddelijk of zij geen ambassadrices voor de stichting wilden worden. Naast hun eigen carrières maken de dames nu tijd vrij om een groter publiek kennis te laten maken met het gelegenheidsproject:

Diva's of Dance!

Het feest der herkenning waarin de 80-er & 90-er jaren herleven...
Bestaande uit een wervelend showblok met de grootste hits van Sister Sledge zoals; "Lost In Music", "Greatest Dancer" en... "We Are Family". En natuurlijk een ultra swingende hit-mix waarin de grootste successen, van deze dance diva's zelf, de revue passeren...

Het resultaat:Een sensationele act met drie internationale toppers, tezamen in één fantastische show, The Divas of Dance is born!

En reken maar dat deze dames weten hoe zij een feestje moeten bouwen!

Divas of Dance boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Divas of Dance zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Divas of Dance wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Divas of Dance. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Divas of Dance te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.