Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: € 2.995,- excl. BTW
  • Opmerking: Ook te boeken incl. geluid / 1 x 90 min. en 1 x 60 minuten
Volledige prijslijst

Diss Nie Okay boeken?

Diss Nie Okay boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Diss Nie Okay

Wilt u Diss Nie Okay direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Diss Nie Okay

Katy Perry, Taylor Swift, Miley Cyrus: deze 6 gasten hebben ze allemaal uitgekleed tot de kern van hun muziek. Vervolgens hebben ze er een zestal baarden en een exponentieel groeiend aantal tattoos op losgelaten. Om nog maar te zwijgen over hun behandeling van je geliefde Disney liedjes.
 Diss Nie Okay heeft al bewezen dat ze thuis horen op de grotere festivals en podia. Zo hebben ze o.a. gespeeld op het Oerrock Festival, TT Nacht Assen, Koningsdag Grote Markt Groningen en tijdens de Roadtrip van het Sziget Festival in Budapest. Ook heeft de band zijn sporen achtergelaten bij radiozenders 3FM, Radio538 en de vele dorps – en studentenfeesten in heel Nederland.

Diss Nie Okay Boeken

In 2017 komt Diss Nie Okay met een compleet nieuwe show én een nieuwe leadzanger. De samenzang en arrangementen zijn direct herkenbaar als signature DNO elementen terwijl het publiek steevast kapot kan gaan op de herkenbare aspecten van de muziek. De geloofwaardigheid van de jongens als muzikanten staat hoog in het vaandel dus alle glitterpakjes, Aussies en andere verkleedartikelen worden thuisgelaten om de tent keer op keer op eigen kracht omver te blazen.
 
"DNO is niet gelikt, zij likken!" Met een "in your face" live-show, waarin zowel klassiekers als moderne nummers liefdevol misbruikt worden, zijn ze een welkome afwisseling in het coverbandcircuit en aan je ontbijttafel de volgende ochtend.

Diss Nie Okay boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Diss Nie Okay zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Diss Nie Okay wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Diss Nie Okay. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Diss Nie Okay te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.