Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
  • Opmerking: Vanaf prijs, meerdere boekingsmogelijkheden.
Volledige prijslijst

Disco-Train boeken?

Disco-Train boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Disco-Train

Wilt u Disco-Train direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Disco-Train

Met Disco-Train zet u gegarandeerd een succesvol feest neer

Top DJ’s draaien de allerbeste discohits uit de jaren 70, 80, 90 (& 00s)

Zodra de deuren open gaan is het direct feest. De dansvloer is altijd vroeg gevuld en blijft tot de laatste hit vol met vrolijke mensen.

Met ruim 15 jaar ervaring in het organiseren van Disco & Classics Party’s kan wel gesteld worden dat Disco-Train dé specialist is in het organiseren van Disco feesten.

Met deze ervaring en een professionele aanpak organiseert Disco-Train voor elke locatie een passend disco feest.Het belangrijkste doel dat Disco-Train steeds voor ogen houdt is het creëren van een geweldige ervaring voor de bezoekers van het feest.

De Disco-Train feesten worden door de bezoekers dan ook ervaren als gezellig, ongedwongen en zeer sfeervol. Een avondvullend spektakel.

Daarom heeft Disco-Train, naast de nieuwe bezoekers die ze op elk feest weer ontvangen, een grote schare vaste fans die ze telkens opnieuw terug zien op deze feesten.

Dat de Disco-Train feesten populair zijn blijkt wel uit hun Facebook pagina.  Met bijna 20.000 fans (zie Facebook) bereikt de organisatie van Disco-Train elke week meer dan 100.000 mensen.

De fanbase van de Disco-Train Facebook pagina is erg enthousiast.  Dit blijkt uit het enorm hoge aantal interacties op de geplaatste berichten.

Facebook is een enorm belangrijk onderdeel van een uitgedachte marketingmix;  omdat het werkt!

Kortom, u wilt een sfeervol, gezellig
disco feest met een volle dansvloer en tevreden bezoekers dan pakt Disco-Train dat professioneel en met veel enthousiasme voor u op.

DJ voor 6 uur
Decoratie d.m.v. grote banners en ander materiaal
250 party gadgets voor de bezoekers - Promotie via de Disco-Train website
Promotie via de Disco-Train Facebook pagina
Aanleveren van drukwerkbestanden, advertentie bestanden, afbeeldingen internet, persbericht

Disco-Train boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Disco-Train zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Disco-Train wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Disco-Train. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Disco-Train te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.