Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 350 pers.
  • Prijs: Op aanvraag
  • Opmerking: O.a Bekend van Sunclub, Boney M
Volledige prijslijst

Disco Diva boeken?

Disco Diva boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Disco Diva

Wilt u Disco Diva direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Disco Diva

Sonya Bloemhard, de Disco Diva, vertrekt op jonge leeftijd, gezegend met veel zangtalent, vanuit Amsterdam naar Amerika.

Daar ontmoet zij bij toeval de zanger van Shalamar (Jeffrey Daniel). Van hem leert ze de fijne kneepjes van het vak en zij toert als backing-vocaliste met deze discoformatie rond. Zij maakt hierbij kennis met mensen als "superfreak" Rick James, Lionel Richie, James Taylor (Kool & The Gang), Maurice White (Earth, Wind & Fire), Jody Watley en Jermaine Stewart. Met een aantal mensen van dit gezelschap werkt ze nauw samen als sessie-zangeres en songwriter.

Weer in Europa is zij een veelgevraagd achtergrond-zangeres o.a. voor Boney M, The Gibson Brothers en Haddaway. Tevens blijft zij als sessie-zangeres werkzaam.

Daarnaast werkt zij als backing-vocaliste met de Heverband, een 70-koppig Belgisch orkest dat het zich eigen heeft gemaakt grote artiesten te begeleiden zoals René Froger, Rob de Nijs, Paul Young, Demis Roussos, Jocelyn Brown, Johnny Logan, The Three Degrees, Gerard Joling, The Magic Platters, enz., enz.

Tussen alle bedrijven door maakt ze in 1994-1995 nog twee prachtig Italiaans-talige albums onder de naam "Amici", een duo met Johnny Kendal.

In 1998 treedt zij als lead-zangeres toe tot de dance-formatie "The Sunclub". Met hun wereldhit "Fiësta" toert ze de hele wereld over. Na twee jaar houdt ze het met deze groep voor gezien en wil solo om de muziek te maken waar ze zo van houdt...DISCO!

Samen met producer Typar (Sunclub, Jody Bernal) creëert ze trendy disco...oftewel: DISCO DIVA!

Disco Diva boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Disco Diva zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Disco Diva wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Disco Diva. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Disco Diva te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.