Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Dirrty Berry boeken?

Dirrty Berry boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Dirrty Berry

Wilt u Dirrty Berry direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Dirrty Berry

Met catchy hooks, meeslepende breaks en drops die hun gelijke niet kennen drukt Dirrty Berry zijn stempel op de dance-scene en weet hij zijn publiek als geen ander mee te slepen in z’n muzikale verhaal. Achter de decks gaat de man met de tattoo’s, krulsnor en befaamde baard net zo hard los als zijn publiek en dat werkt aanstekelijk! Zijn optredens op toonaangevende festivals zoals Freshtival, Wish Outdoor, Intents Festival, Mysteryland en Verknipt Festival maakten zoveel impact dat hij inmiddels door heel Nederland hoge ogen gooit. Ook in de studio zit Dirrty Berry niet stil: zijn releases op Klash (Armada) en Goons Records zijn opgepakt door de internationale top en er is nog veel meer onderweg!

Dirrty Berry boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Dirrty Berry zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Dirrty Berry wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Dirrty Berry. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Dirrty Berry te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.