Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Dirk Scheele boeken?

Dirk Scheele boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Dirk Scheele

Wilt u Dirk Scheele direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Dirk Scheele

Dirk Scheele is een Nederlandse gitarist, zanger, liedjesschrijver en acteur maakt muziek voor kinderen van 2 t/m 8 jaar. Zijn teksten gaan over zaken en activiteiten die kinderen bezighouden, zoals de speeltuin, vakantie, de kinderboerderij en verkleden, maar zijn muziek klinkt juist erg volwassen. Invloeden van rockmuziek, folkrock, blues, rap, reggae en Latijns-Amerikaanse muziek zijn duidelijk hoorbaar. De Liedjesband gebruikt allerlei gewone muziekinstrumenten, maar ook pannen, emmers en toetertjes. De liedjes zijn melodieus, afwisselend, dansbaar en kunnen gemakkelijk worden meegezongen.

Dirk Scheele boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Dirk Scheele zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Dirk Scheele wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Dirk Scheele. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Dirk Scheele te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.