Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. geluid voor artiest
  • Prijs: € 1.395,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Dirk Meeldijk boeken?

Dirk Meeldijk boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Dirk Meeldijk

Wilt u Dirk Meeldijk direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Dirk Meeldijk

Dirk Meeldijk is een geboren en getogen Hillegommer. Zingen is voor Dirk een passie. Als jonge jongen zong Dirk al liedjes van Heintje, Johnny Jordaan en Willy Alberti. Toen Dirk de muziek van André Hazes ontdekte was hij meteen verkocht. Dirk bezocht zoveel mogelijk optredens van zijn grote idool en is bij al zijn grote concerten geweest.

In 2007 verscheen de eerste single van Dirk. Het lied “Ik hou van het leven” werd een grote hit. Nog steeds is dit nummer veelvuldig op radio en tv te beluisteren. Deze succesvolle single werd ook de titel-track van zijn eerste CD album dat via platenmaatschappij Berk Music verscheen.  Van dit album verschenen nog een paar succesvolle singles: "In mijn kroegie", "Het is voorbij" en "Vier zomers lang".

Zijn tweede CD-album, heette "Ik ben wie ik ben". Van dit album verscheen " Adieu, adieu" op single en haalde de top 20. Ook het nummer "Ik hou van jou" was een grote hit.

Andere succesvolle singles van Dirk zijn: "Jouw accordeon", "Het hoeft niet meer van mij" en de meest recente: "Jou herken ik met gesloten ogen". Ook maakte Dirk een uitstapje naar de carnaval met de single "Alle mensen zijn gelijk".

Dirk is een echte "man van het volk". Hij is oprecht en houdt van mensen. In 2013 werd hij ambassadeur van de stichting Glazen Hart. Een stichting die geld ophaalt voor onderzoek van hersenstam-tumor bij kinderen. Deze stichting heeft inmiddels, mede dankzij de inspanning van Dirk, veel geld opgehaald en geschonken aan het VU-ziekenhuis voor onderzoek.

In oktober van 2013 verscheen het derde CD - album: "Het beste van Dirk Meeldijk". Deze geweldige CD bevat zowel oude als nieuwe nummers.

Dirk is zoals zijn liedjes: eerlijk en oprecht

Dirk Meeldijk boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Dirk Meeldijk zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Dirk Meeldijk wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Dirk Meeldijk. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Dirk Meeldijk te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.