Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Dinner in the Sky boeken?

Dinner in the Sky boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Dinner in the Sky

Wilt u Dinner in the Sky direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Dinner in the Sky

Dineren met panoramisch uitzicht krijgt een geheel nieuwe betekenis. Dinner in the sky is en spraakmakend culinair concept waarbij 22 gasten met tafel en al door een hijskraan de lucht in worden gehesen.

Dinner in the Sky is een uitzonderlijk evenement. In het midden van de tafel waar uw gasten omheen zitten, bereidt een chef kok een uitstekende lunch of diner. Ook is dinner in the sky geschikt voor een productpresentatie, een persconferentie of…. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Live muziek op dezelfde hoogte? Dan wordt er naast de cabine waar u in zit een glazen cabine opgehangen met daarin bijvoorbeeld een strijkorkest of een pianist.

De stoelen kunnen 180 graden draaien, zodat u perfect met uw buurman of buurvrouw kunt converseren. U kunt 8 uur lang gebruik maken van deze dinertafel welke geschikt is voor maximaal 22 personen.

Dinner in the sky kan door het gehele land geplaatst worden, mits er genoeg ruimte is zelfs op uw eigen terrein. Daarnaast is het mogelijk onderop de tafel een banner met uw bedrijfslogo te plaatsen of de stoelen aan te kleden in uw eigen huisstijl!

Dinner in the Sky boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Dinner in the Sky zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Dinner in the Sky wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Dinner in the Sky. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Dinner in the Sky te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.