Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 240 min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Dinges Enzo boeken?

Dinges Enzo boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Dinges Enzo

Wilt u Dinges Enzo direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Dinges Enzo

Dinges Enzo is een al jarenlang buitengewoon succesvolle formatie als duo of trio met zang, accordeon/gitaar, sousafoon/contrabas, klompen/percussie, kazoo, saxofoon, handpercussie. Wat: vrolijke meezingers en liedjes van Nederlandse en Engelse bodem met een knipoog, bekende kinderliedjes, kinderliedjes met dans, jazz, blues, Zuid-Amerikaans.

Dinges Enzo is leuk voor jong en oud, levendig en vrolijk, kleurrijk en stijlvol, verrassend gevariëerd met humor, theatraal, ontwapenend en kindvriendelijk, akoestisch en mobiel, multi-inzetbaar! Pssssttt.., pas op behangen met Kleurrijke ballonnen vliegen ze voorbij!

Zeer geschikt voor bijvoorbeeld een feestelijke opening -receptie, ter vermaak van jong en oud in een winkelcentrum, tijdens kinderfeestjes, op uw bruiloft, jubileum of zomaar een feestje.

Daarnaast is Dinges Enzo ook te boeken als thema-formatie, als Zwarte Pieten, Kerstmannen, Griezelorkest (Halloween), Lakeien, Jungle, Enzo……

Dinges Enzo boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Dinges Enzo zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Dinges Enzo wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Dinges Enzo. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Dinges Enzo te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.