Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: incl. geluid voor artiest
  • Prijs: € 4.550,- excl. BTW
  • Opmerking: Ook te boeken incl. geluid
Volledige prijslijst

Dimension12 boeken?

Dimension12 boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Dimension12

Wilt u Dimension12 direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Dimension12

Een non-stop live-band experience vol verrassingen! 12 jonge topmuzikanten op het podium, die samen zorgen voor één bonk energie, show en feest! De breedheid van het repertoire is vergelijkbaar met dat van een DJ, maar wordt volledig live gespeeld. Twee professionele danseressen in het front zorgen ervoor dat er minstens zoveel te zien als te horen valt! Laat je meeslepen van soul naar dance, van disco naar 90’s hits en van rock naar latin! De muziek is herkenbaar, dansbaar en vol energie. De muzikanten zijn professioneel en razend enthousiast! Dimension12 is de ultieme live-band ervaring!

Dimension12 telt 12 jonge professionals op het podium. Maar ook naast het podium wordt gewerkt aan Dimensi­on12: een doordacht concept, kleding, licht en geluid spelen belangrijke rollen. Dimension12 is trendy en verrast het publiek met een unieke show. Het drie dames en één heer sterke front staat garant voor sterke, meerstemmige zang, indrukwekkende choreografieën, feest en volop interactie met het publiek! De muzikale basis staat als een huis en wordt neergezet door een vierkoppige ritmesectie en vier blazers. Het is een rijk gevulde bandbezetting, waar geen concessies aan worden gedaan! Dimension12 werkt met vooraf uitgeschreven arrangementen, uiteraard met voldoende ruimte voor improvisatie. Een optreden van Dimension12 bestaat uit drie non-stop sets van elk 45 minu­ten. Begeleiding van artiesten is voor­af bespreek­baar.

Het repertoire van Dimension12 is herkenbaar voor iedereen en resulteert in een uitbundige feestsfeer! Dimen­sion12 geeft energie! Alle nummers nodigen uit om te dansen en mee te zingen. Een greep uit het repertoire: Bruno Mars, Beyoncé, Michael Jackson, 90’s dance hits, Rihanna, Earth Wind & Fire, Avicii, Donna Summer, Red Hot Chili Peppers, Duitse schlagers, Grease, Happy Hardcore, AC/DC, Black Eyed Peas, Gustavo Lima, Spice Girls, Meatloaf, Gloria Estefan, Christina Aguilera en ga zo maar even door!

Een nieuwe showdimensie in live muziek. Dimension12: the live-band experience !!

Dimension12 boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Dimension12 zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Dimension12 wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Dimension12. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Dimension12 te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.