Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Dilana Smith boeken?

Dilana Smith boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Dilana Smith

Wilt u Dilana Smith direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Dilana Smith

Het was in 1997 toen Nederland voor het eerst kennis maakte met Dilana Smith. Als frontvrouw van de band CAZMELION met haar krachtige stemgeluid en haar keuze van cover repertoire werd CAZMELION een enorm succesvolle band. Overal zorgde de band voor een zeer enthousiast publiek in uitverkochte zalen door heel Nederland.

Begin 2000 bracht ze onder haar eigen naam Dilana Smith het album “Wonderfool” uit. Het album bezorgde haar drie hitsingles; “Breakfast in Central Park”, “Do You Now” en “To All Planets”. Haar naam was gemaakt in Nederland maar haar toenmalige echtgenoot wilde weer in zijn thuisland Amerika wonen en Dilana besloot met hem mee te gaan. In de Verenigde Staten moest zij weer onderaan beginnen. Eerst in de muziekcafés en daarna in de belangrijke clubs.

In 2006 nam zij deel aan het Amerikaanse tv programma “Rockstar Supernova”. Meer dan 25.000 deelnemers namen het tegen elkaar op terwijl de juryleden Mötley Crüe, Metallica, Guns ‘N Roses en The Red Hot Chili Peppers voor de beoordelingen zorgden. Uiteindelijk werd Dilana 2e in dit programma. Haar naam was op dat moment ook gemaakt in heel Amerika. Zij verzorgde toen voorprogramma’s van Joe Cocker, Beth Hart en Aerosmith.

Halverwege dit jaar keerde Dilana terug naar Nederland. Zij doet mee aan het programma The Voice of Holland. Daarnaast heeft Dilana weer een band in Nederland waarmee zij optredens verzorgt. Dilana Rocks als nooit tevoren!

Dilana Smith boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Dilana Smith zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Dilana Smith wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Dilana Smith. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Dilana Smith te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.