Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Dietwin de Jodelaar boeken?

Dietwin de Jodelaar boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Dietwin de Jodelaar

Wilt u Dietwin de Jodelaar direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Dietwin de Jodelaar

De uit Vlaanderen afkomstige Dietwin de Jodelaar is de beste jodelaar van de Benelux, hij is bekend van zijn après-ski hit Jodeladi Hiep Hiep Hiep.

Ondanks dat Dieter geen jodelschool heeft gevolgd, weet hij moeiteloos te schakelen tussen hoge en lage tonen.

Volgens Dietwin de Jodelaar zijn er zoveel Rock- en Popgroepen dat het tijd wordt om eens wat anders te brengen!

Dietwin de Jodelaar boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Dietwin de Jodelaar zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Dietwin de Jodelaar wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Dietwin de Jodelaar. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Dietwin de Jodelaar te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.