Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Dieter Thomas Kuhn boeken?

Dieter Thomas Kuhn boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Dieter Thomas Kuhn

Wilt u Dieter Thomas Kuhn direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Dieter Thomas Kuhn

De grootste Schlagerzanger van Duitsland heet sinds een decennium Dieter Thomas Kuhn. Deze sympathieke Duitser heeft in eigen land de Schlagermuziek toegankelijk gemaakt voor jong & oud metzijn strakke begeleidingsband en vooral; een knipoog! Het beste bewijs van zijn succes is de jaarlijkse show in het Berlijnse Waldbühne amfitheater waar 15.000 fans jaar in, jaar uit, de avond van hun leven hebben. Dit heeft Dieter hongerig gemaakt naar de Westerburen, de Nederlanders dus! Vanaf nu is hij dan ook te boeken voor ons land.

Dieter Thomas Kuhn boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Dieter Thomas Kuhn zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Dieter Thomas Kuhn wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Dieter Thomas Kuhn. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Dieter Thomas Kuhn te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.