Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 750 pers.
  • Prijs: € 2.250,- excl. BTW
  • Opmerking: Ook bekend als de Coolste Piet van Nederland
Volledige prijslijst

Diego boeken?

Diego boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Diego

Wilt u Diego direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Diego

Diego was in het verleden bekend als Coole Piet, maar gaat tegenwoordig onder de naam Diego, de Coolste Piet van Nederland door.

Van 2001 tot en met 2007 was Harold rond sinterklaastijd onder zijn alterego Coole Piet in de serie De Club van Sinterklaas op de zender Jetix te zien. Sinds de tweede serie (november 2001), De Nieuwe Club van Sinterklaas, zong hij tevens de titelsongs van de serie. Samen met Profpiet, Testpiet, Muziekpiet, Hoge Hoogte Piet en Hulppiet was hij in deze serie te zien en te horen. Na een zakelijk conflict tussen Jetix en Harold Verwoert scheidden de wegen en ging Harold verder als de Piet 'Diego' voor de Stichting Regionale Sinterklaas Promotie.

Diego scoorde in december 2005 als eerste uit het Spaanse gezelschap Sinterklaas en de Zwarte Pieten dat jaarlijks op bezoek komt om brave kinderen te belonen, een nummer 1-hit in de Single Top 100 met De Streken van Tante Toets. In 2006 scoorde hij zijn tweede nummer 1-hit met Paniek in de Confettifabriek. Hij schaart zich daarmee in een klein en illuster gezelschap van Sinterklaashits.

In 2009 keert Diego weer terug in 'De Club van Sinterklaas' van RTL4. Tevens zingt hij de titelsong van het programma.

Verder speelt Diego, de Coolste Piet van Nederland samen met Sinterklaas in de bioscoopfilm 'Sinterklaas en de verdwenen pakjesboot' die later dit jaar in de bioscoop draait.

De Nieuwe Club van Sinterklaas (2001)
Spring Op en Neer (2001)
Dit Ga Je Toch Niet Menen (2002)
Blafpoeder (2003)
De Brieven van Jacob (2004, Platina)
De Streken van Tante Toets (2005)
Paniek in de Confettifabriek (2006)
De Speelgoeddief (2007)

Diego boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Diego zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Diego wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Diego. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Diego te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.