Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Die Twa boeken?

Die Twa boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Die Twa

Wilt u Die Twa direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Die Twa

Die Twa is een Fries duo, bestaande uit Krijn-Jacob Dijkstra en Jacob Dijkstra. Bepakt met toetsen, 2- stemmige zang en de juiste licht en geluidsintallatie slaagt Die Twa er elke keer weer in om iedere gelegenheid of feest tot een succesvolle en onvergetelijke gebeurtenis te maken!

Na een korte opstart-fase is 'Die Twa' begin 2005 een feit. Als cover-duo timmeren Krijn en Jacob in de daar op volgende jaren flink aan de weg. In 2007 beginnen zij met het schrijven en componeren van eigen nummers. 

De  eerste single van Die Twa  'Asto mar by my bist' kwam in mei 2009 officieel uit. Sindsdien zijn er nog drie singles uitgekomen en op 9 april 2010 presenteerde Die Twa hun eerste album.

Op dit album staan 11 Friestalige nummers, allen zelf geschreven en gecomponeerd door Die Twa.

Die Twa boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Die Twa zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Die Twa wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Die Twa. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Die Twa te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.