Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. geluid voor artiest
  • Prijs: € 1.595,- excl. BTW
  • Opmerking: Vanaf gage/prijs, meerdere mogelijkheden
Volledige prijslijst

Die Tolle Leute boeken?

Die Tolle Leute boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Die Tolle Leute

Wilt u Die Tolle Leute direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Die Tolle Leute

Die Tolle Leute is al jarenlang een veelgevraagde en populaire feestact voor Oktoberfesten, feesttenten, dancings, dorpsfeesten, festivals en de apres ski. Van Wuppertal tot aan Westendorf en van Hamburg tot aan Mallorca, overal waar Die Tolle leute komen gaat het dak eraf. Vele bekende Duitse (schlager) hits zullen de revue passeren zodra diese Manschaften op uw feest "los" gaan! Van Festival der Liebe tot Wunderbar, van Viva Colonia tot Cowboy Und Indianer, alle hits van Die Tolle Leute zullen u ongetwijfeld bekend in de oren klinken. Gegarandeerd een volle dansvloer!

Die Tolle leute en hun overdosis enthousiasme gecombineerd met heel veel interactie met het publiek zorgen iedere keer weer voor een geweldig feest waar nog lang over nagepraat zal worden. Een van de leukste exportproducten van Duitsland op muzikaal gebied.

Een optreden van Die Tolle Leute duurt 30 minuten en is bij uitstek geschikt voor dancing, feesttent, festival, buurt- of dorpsfeest, personeels- of bedrijfsfeest und nicht zu vergessen beim Apres SKI!

Die Tolle Leute boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Die Tolle Leute zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Die Tolle Leute wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Die Tolle Leute. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Die Tolle Leute te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.