Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Die Schlagermafia boeken?

Die Schlagermafia boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Die Schlagermafia

Wilt u Die Schlagermafia direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Die Schlagermafia

Torben Sälliwenn & Joost Montännar, alias Die Schlagermafia, zijn DER feestschlager export nummer 1 uit Noord-Duitsland.

Het handelsmerk van de band zijn absoluut de opvallend goedkope witte pakken, flamboyante pruiken en de foute zonnebrillen. Met hun feestelijke nummers verspreiden ze een luidruchtige en vrolijke stemming. Heel Duitsland is al in de ban van deze mannen met hun onverwachte poppy schlager muziek.

Wil jij een generatie overtreffend feest met de grootste Feest- en Volksliederen aller tijden, met party hits die iedereen kent tussen de 16 en 60 jaar? Die Schlagermafia bouwt niet alleen een feestje op de dansvloer, maar verwacht ook zeker op het podium een spektakel vol humor.

Die Schlagermafia boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Die Schlagermafia zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Die Schlagermafia wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Die Schlagermafia. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Die Schlagermafia te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.