Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Die Power Buam boeken?

Die Power Buam boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Die Power Buam

Wilt u Die Power Buam direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Die Power Buam

Ongelooflijk maar waar, al 15 jaar bekend als duo 'Die Power Buam'.

Jens en Niels 18 en 21 jaar gaan in hun vrije tijd door het leven als een muzikaal succesvol Duo. Ooit begonnen op der Sonnenkopf in het Klostertal in Oostenrijk, met als voorbeelden fan van Die klostertaler begon een opmerkelijke carrière. Zelfs Marcus Wohlfart van Die Klostertaler viel het toen al op met drie jarige leeftijd dat in beide broers talent zat. Een droom van beide werd waar!!!!! Hij gaf hierop beide toestemming een keer samen met die klostertaler op de bühne te mogen staan,en hun geweldig presentatie talent aan duizenden fans te mogen presenteren.

Na Oostenrijk voltrok zich een opmerkelijke carrière, samen hebben zij hun trend en de liefde voor de volkstumliche muziek doorgezet, met hun moeder Miranda die voor haar kinderen het management regelde voor de vele aanvragen die binnenkwamen.
Inmiddels is er een professionele samenwerking tot stand gekomen met SAMES Media, die het volledige technische aspect van ieder optreden tot in de puntjes verzorgd.

Na een aantal jaren is met het volkstumliche repertoire wat beide presenteren met hun stemming muziek zo gegroeid, dat ook TV en radio in het Limburgse land, attent werden van hun talent.
Voorbeelden zijn o.a. Interviews bij TV Limburg en LI TV en radio.
Al vlug werden ze dan ook geboekt op verschillende grote podia, zoals het Betuwe Spektakel, samen met de Oostenrijkse bekende groepen als Die Jungen Zillertaler en Marc Pircher op de bühne. Verde hebben wij op diverse grote podia gestaan bij onder andere het Sittard's Oktoberfeest, het 'Schlager Und Bier'-festival in het Klokgebouw Eindhoven en in de 'Zoepkoel' te Venlo.
Ook in België en Duitsland werden ze opeens veel gevraagde artiesten, enkele plaatsen zijn München, Koblenz, Erkelenz, en Wassenberg.

Jens is met grote zorg en kwaliteit onder de hoede van niemand minder dan Roy Stekhuizen met harmonica lessen, die een ware vriend en voorbeeld voor Jens en Niels is. Roy is beslist geen onbekende en veel mensen waren al getuigen van de kwaliteiten van Roy waar hij met succes optredens verzorgde zoals Die Anseltaler, en inmiddels het zeer succesvole duo 'Tiroler Teufel'.

Jens en Niels zeggen daarom ook! Zoiets kun je niet alleen en wij willen dan ook iedereen bedanken die ervoor gezorgd hebben dat we konden groeien wat er tot nu van ons geworden is.

Voor 2014 staan nu al geboekt, wederom het Betuwe Spektakel, Oktoberfeest Mt. Angel (Portland, Oregon - USA), Oktoberfeest Duisburg, Oad-op-Nuj Heerlen (bij TV-Limburg), en vele andere optredens.

Die Power Buam boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Die Power Buam zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Die Power Buam wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Die Power Buam. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Die Power Buam te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.