Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Die Oberbayern boeken?

Die Oberbayern boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Die Oberbayern

Wilt u Die Oberbayern direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Die Oberbayern

De Ritmesectie van Die Oberbayern heeft sinds de late jaren 90 honderden reeds van optredens in verschillende formaties samen gespeeld. Zij voeren wereldwijd hits met de orginele zangers als “Mambo No5:” door Lou Bega en “Over My Schoulder” van Paul Carrack.

Die Oberbayern boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Die Oberbayern zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Die Oberbayern wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Die Oberbayern. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Die Oberbayern te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.