Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
  • Opmerking: Gestopt, niet meer te boeken
Volledige prijslijst

Die Lustige Schlagerfreunden boeken?

Die Lustige Schlagerfreunden boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Die Lustige Schlagerfreunden

Wilt u Die Lustige Schlagerfreunden direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Die Lustige Schlagerfreunden

Wat begon als een éénmalig geintje, is inmiddels uitgegroeid tot een waar Grandprix Der Volksmusik. Om maar eens een goed cliché te gebruiken; “deze grap is totaal uit de hand gelopen”.

DIE LUSTIGE SCHLAGERFREUNDEN is een gelegenheidsformatie bestaande uit ervaren muzikanten, van diversen bekende bands uit Brabant. Deze muzikanten hebben allemaal één gedeelde mening;met het concept Schlagers het publiek een onvergetelijke gezellige show te presenteren!

DIE LUSTIGE SCHLAGERFREUNDENis geen “gewone” cover- of feestband. Zij brengen een totaal concept waarin de “Schlagers” centraal staan. Alle vormen van “Schlagers” passeren de revue. Van traditioneel naar pop, van rock naar disco, hit na hit volgen elkaar op tot een ultieme climax met de nodige dosis humor!

Diverse zangers en zangeressen worden gepresenteerd en begeleid door het showorkest.

Door continu de interactie met het publiek te zoeken weet men snel en tot het einde het publiek aan zich te binden.

DIE LUSTIGE SCHLAGERFREUNDEN brengen een show met de “glamour” van het Schlagerfestival van weleer. Glitter, pracht en praal ennatuurlijkde onvergetelijke “bloembakken”!! Alles om een sfeer te maken waar Harry Thomas en Dennie Christian trots op kunnen zijn. Deze show neemt je mee terug in de tijd maar staat tegelijk ook met één been in het heden. Dit alles met een vette knipoog!

DIE LUSTIGE SCHLAGERFREUNDEN is een feest van herkenning voor jong en oud, voor alternatief en conservatief, DUS………voor iedereen!!
Het is enorm leuk en gezellig om met je vriendjes en vriendinnetjes lekker mee te zingen op de vele hits.

DIE LUSTIGE SCHLAGERFREUNDEN hebben zich in de afgelopen 2 jaar behoorlijk in de kijker gespeeld. Menig Festival, Feesttent en Zaal ging plat voor dit showorkest.

Paaspop Schijndel (2x), Oerkracht Festival, Oktoberfeesten Varseveld, 013 Tilburg, Nirwana Tuinfeesten, De Lantaarn Hellendoorn, IJSfestijn Deurne (2x), Zwarte Cross Festival, Avanue Theater (3x) en diversen Zomerfeesten.

DIE LUSTIGE SCHLAGERFREUNDEN Besame Mucho, Fiësta Mexicana, DU, Festival Der Liebe, Ich komm bald wieder, Ich bin wie du, Oma, Djenkiz Khan, Rosamunde, etc, etc.


 

Die Lustige Schlagerfreunden boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Die Lustige Schlagerfreunden zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Die Lustige Schlagerfreunden wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Die Lustige Schlagerfreunden. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Die Lustige Schlagerfreunden te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.