Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 2 x 60 min.
  • Geluid: incl. geluid voor artiest
  • Prijs: € 1.895,- excl. BTW
  • Opmerking: Vanaf gage, meerdere boekingsmogelijkheden
Volledige prijslijst

Die Knackarsche boeken?

Die Knackarsche boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Die Knackarsche

Wilt u Die Knackarsche direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Die Knackarsche

Sieben Holländische Muzikanten haben die Gelegenheit angefangen um ein groß Missverständnis zum Kopf zu drücken. In Ihren Kampf nach Niederländische liedern zu suchen um diese in originale Weise zu nachspielen, haben Sie ein sehr bezörgunde Schlussfolgerung angemacht bestampft gehat. Beina alle Holländische Liedern haben Ihre Ursprung in dem Deutsche Folklorische Muzik. Diese große Missverständnis müß so schnell wie möglich die Welt ausgehilfe gemacht gewesen würden. Die Knackärsche haben die Mission angefaßt die Musik in die urspüngliche, authentische Weize aus zu Führen und übergößen mitt dem eigener unikale Soße zu Publik zu presentieren.
Prost!

Klugscheissenden Knackarsche Boeken

(Het volgende is vertaald uit het Nederduits) Bekende (voornamelijk) Nederlandstalige hits van nu worden in een Oktoberfest-jasje professioneel uitgevoerd. Het voortdurende stuwende ritme zorgt dat er niet stilgezeten kan worden. Die Klugscheißenden Knackärsche maken graag uitstapjes naar muzikale hoogtepuntjes. Van een bijzondere polka tot herkenbare popmuziek en zelfs tot klassieke meesterwerken. Maar let op, Die Klugscheißenden Knackärsche staat voor authentiek!

Met een dikke knipoog…

Die Knackarsche boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Die Knackarsche zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Die Knackarsche wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Die Knackarsche. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Die Knackarsche te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.