Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Die Jungen Zillertaler boeken?

Die Jungen Zillertaler boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Die Jungen Zillertaler

Wilt u Die Jungen Zillertaler direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Die Jungen Zillertaler

Wie kan ze niet meezingen – de hits van Die Jungen Zillertaler?
Jong of oud, schlagerfan of geen schlagerfan maar de hits van de Juzis, zoals ze genoemd worden door hun fans, zullen niet ongemerkt aan je voorbijgaan! Niet voor niets staan de populaire Oostenrijkers altijd vol enthousiasme in de single charts, waar zij vaak met meerdere hits vertegenwoordigd zijn. Sinds kort is hun nieuwe CD uit; “Gipfeltreffen – Drob’n Auf’m Mountain” is de titel van dit “Best of “ album, waarbij de boodschap heel duidelijk is: er mag gezongen en gedanst worden!

Hun handelsmerk, grote hits binnen de volksmuziek op te peppen en nieuw leven in te blazen, is ook bij hun 5 gloednieuwe nummers duidelijk merkbaar. De Juzis nemen hun fans met “Gipfeltreffen – Drob’n Auf’m Mountain” mee in een zeer bijzondere muzikale bergtocht, en zij staan te popelen om special naar u te komen om deze nummers live ten gehore te brengen.

De Junge Zilltertaler mogen niet ontbreken op uw oktoberfeest! Deze Oostenrijke toppers komen graag naar nederland om er een waar feest van te maken!

Die Jungen Zillertaler boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Die Jungen Zillertaler zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Die Jungen Zillertaler wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Die Jungen Zillertaler. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Die Jungen Zillertaler te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.